Mees van den Brink

Grafisch ontwerper

Mees van den Brink zoekt een grafisch talent!
Heb je oog voor de nieuwste trends op grafisch gebied? En krijg je er energie van om samen met een compact team mooie resultaten te behalen? Dan maken wij graag een koppeling met jou en ben je bij Mees van den Brink aan het juiste adres. 

Voor onze communicatie- en marketingafdeling zijn wij op zoek naar een multifunctionele vormgever. Je gaat aan de slag met het uitwerken van de diverse designs tot volwaardige ontwerpen voor het moederbedrijf Mees van den Brink en de desbetreffende dochterondernemingen.

Wij zijn op zoek naar iemand met een ongekende motivatie. Het is belangrijk dat je de juiste balans weet te vinden tussen kwaliteit en snelheid. Het visualiseren van campagnes en communicatie-uitingen voor zowel online als offline, denk hierbij aan het ontwerpen van displays, advertenties, webbanners, social banners, online folders, flyers etc. wordt jouw uitdaging. Uiteraard, dit alles, in sync met onze doelgroep en huisstijl. Door aandacht te besteden aan ieder detail creëer jij de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

In ons team heerst een open cultuur waarbij iedereen een cruciaal onderdeel is van het geheel. Het is dus belangrijk dat je je enthousiasme graag met een ander deelt.

Wat verwachten wij van jou? 

  • Dat je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting grafische vormgeving of communicatie & multimedia design;
  • Dat je een uitstekende kennis hebt van het Adobe Pakket
  • Dat je flexibel bent en snel kunt schakelen tussen de verschillende projecten
  • Als je ervaring hebt met video, animatie en 3D programma’s als Solid Works is dat een pré

Wie zijn wij?
Mees van den Brink is ruim 45 jaar nationaal en internationaal leverancier van slangen, koppelingen en appendages. Met meer dan 50.000 artikelen op voorraad, 12 vestigingen en ruim 150 medewerkers zijn wij altijd in beweging. Bij ons is geen dag hetzelfde. Werken binnen een internationale omgeving, nieuwe processen uitdokteren om het werk te vereenvoudigen en elkaar helpen waar nodig, dat kenmerkt een baan bij Mees van den Brink. Er zijn talloze mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wat kan je van   verwachten?

  • De mogelijkheid om samen te werken met een gepassioneerd en gemotiveerd team 
  • Elke dag vers fruit en gratis sporten 
  • Een dynamische omgeving waarin je jouw graphic skills kunt ontwikkelen
  • Een marktconforme vergoeding

Wil jij werken als grafisch vormgever bij Mees van den Brink?
Wacht dan niet langer en stuur je motivatie met CV en eventueel een portfolio naar laure@meesvandenbrink.nl