Werken bij Mees van den Brink

Afbeelding

Aanpakkers gezocht

Hé aanpakker, wij zijn opzoek naar jou!

Ruim 45 jaar is Mees van den Brink Haaksbergen nationaal en internationaal leverancier van slangen, koppelingen en appendages. We hebben vestigingen in Haaksbergen, Veenendaal, Drachten, Ridderkerk, Antwerpen, Hamburg en Marl.

Mees van den Brink is altijd op zoek naar talenten. Wij als LEAN-gedreven organisatie zijn continu bezig met verbeteren. Heb jij 2 rechterhanden en ben jij handig of bezit jij vaardigheden op het logistieke vlak? Dan ben jij een aanwinst voor één van onze jonge en dynamische teams, twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Afbeelding

Solliciteren bij Mees van den Brink

Wij hebben een aantal vacatures openstaan:

Daarnaast zijn open sollicitaties altijd welkom. Dus ben jij een aanpakker, waar wij naar opzoek zijn stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar geert@meesvandenbrink.nl. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.