Vacature TIG-lasser (fulltime)

Afbeelding

Ben jij flexibel en scherp op kwaliteit? Heb je technisch inzicht en laservaring? Wij zijn op zoek naar een TIG-lasser om ons team te versterken. Enthousiast? Bekijk de volledige vacature hieronder.

Waar ga je werken?

Mees van den Brink is gespecialiseerd in slangen en koppelingen. Er zijn diverse vestigingen en jij komt op de locatie Haaksbergen te werken. Je komt te werken op de lasafdeling. Interne en externe opleidingen voor het lassen met zeer dunwandig rvs-materiaal worden aangeboden, doch ervaring in lassen met rvs materialen is een must.

Functieomschrijving

Assembleren oftewel lassen van rvs koppelingen aan rvs slangen, koppelingsverlopen lassen, etc. Ervaring met het lassen van dun materiaal is een must. Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband.

Hoe ziet je dag eruit?

Je start de dag met een bakkie koffie en je neemt met je collega’s door wat er op die dag moet gebeuren. Gezelligheid en collegialiteit is belangrijk binnen de organisatie. Vervolgens ga je aan de slag op jouw afdeling. Samen zorg je ervoor dat er kwaliteitsproducten afgeleverd worden!

Wat bieden we?

Werken bij Mees van den Brink betekent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, veel groeimogelijkheden en natuurlijk gezelligheid in de vorm van periodieke bedrijfsfeestjes!

Solliciteren

Word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan direct via sollicitatie@meesvandenbrink.nl met als onderwerp “Vacature TIG-lasser”.

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.