Vacature montage medewerker (fulltime)

Afbeelding

Wij zijn op zoek naar een montage medewerker voor het samenstellen, testen en certificeren van slangen, slangassemblages en toebehoren.

Waar ga je werken?

Mees van den Brink is gespecialiseerd in slangen en koppelingen. Er zijn diverse vestigingen en jij komt op de locatie Haaksbergen te werken. Je komt te werken op de montage afdeling samen met een gezellig team.

Functieomschrijving

Montagewerk in de zin van het samenstellen, testen en certificeren van slangen, slangassemblages en toebehoren.

Hoe ziet je dag eruit?

Je start de dag met een bakkie koffie en je neemt met je collega’s door wat er op die dag moet gebeuren. Gezelligheid en collegialiteit is belangrijk binnen de organisatie. Vervolgens ga je aan de slag op jouw afdeling. Samen zorg je ervoor dat er kwaliteitsproducten afgeleverd worden!

Jouw profiel

Enthousiast, flexibel, affiniteit met techniek, kwaliteitsbewust, collegiaal.

Wat bieden we?

Werken bij Mees van den Brink betekent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, veel groeimogelijkheden en natuurlijk gezelligheid in de vorm van periodieke bedrijfsfeestjes!

Solliciteren

Word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan direct via sollicitatie@meesvandenbrink.nl t.a.v. de heer G. van Lochem met als onderwerp “Vacature montage medewerker”.

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.