Vacature medewerker ontvangst goederen (fulltime)

Afbeelding

We zoeken een medewerker voor goederenontvangst en magazijn- en voorraadbeheer. Kom jij werken in ons gezellige team?

Waar ga je werken?

Mees van den Brink is gespecialiseerd in slangen en koppelingen. Er zijn diverse vestigingen en jij komt op de locatie Haaksbergen te werken. Je komt te werken op in het magazijn samen met een enthousiast team.

Functieomschrijving

Alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot goederenontvangst en magazijn- en voorraadbeheer.

Hoe ziet je dag eruit?

Je start de dag met een bakkie koffie en je neemt met je collega’s door wat er op die dag moet gebeuren. Gezelligheid en collegialiteit is belangrijk binnen de organisatie. Vervolgens ga je aan de slag op jouw afdeling. Samen zorg je ervoor dat er kwaliteitsproducten afgeleverd worden!

Jouw profiel

Enthousiast, steekt de handen uit de mouwen, weet wat er van hem verwacht wordt, affiniteit met techniek, collegiaal, heftruckcertificaat een pre.

Wat bieden we?

Werken bij Mees van den Brink betekent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, veel groeimogelijkheden en natuurlijk gezelligheid in de vorm van periodieke bedrijfsfeestjes!

Solliciteren

Word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan direct via sollicitatie@meesvandenbrink.nl t.a.v. de heer G. van Lochem met als onderwerp “Vacature ontvangst goederen”. 

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.