Mees' Lasafdeling

Lasnaad RVS gevlochten

Een geavanceerde en vooruitstrevende lasafdeling

Van ontwerp tot ontwikkeling, Mees’ regelt het.

Mees van den Brink beschikt over een geavanceerde lasafdeling waardoor wij in staat zijn om in-house de volledige constructie van uiteenlopende projecten te verzorgen, dit altijd in samenspraak met onze engineers. Onze lassers zijn zeer bedreven en gespecialiseerd in TIG lassen, wat voor een uitstekende kwaliteit van de lasverbinding zorgt.

Tig-lassen van koppeling assemblages

Van ontwerp tot ontwikkeling van assemblages

Dagelijks hebben de lassers contact met onze engineers, zodat we de efficiëntste klantoplossingen kunnen aanbieden. Daarnaast worden onze lasproducten getest, om ervoor te zorgen dat onze projecten voldoen aan de veiligheidscriteria en kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Voor onze lassers is geen project te las-tig ?. Heeft u ook een tekening die u wilt laten vervaardigen neem dan nu contact op met een van onze vakspecialisten.

Wij streven naar de hoogste efficiëntie

Bij Mees van den Brink hechten we veel waarde aan een georganiseerde werkomgeving. Onze lassers beginnen de dag met een dagstart. Tijdens de dagstart blikken zij terug op voorgaande dagen en voeren zij continu verbeteringen door, hiermee wordt de efficiëntie op de afdeling verhoogd.

Aan de hand van de X-matrix worden lange termijn doelen opgesteld, dit helpt bij het realiseren van verbeter-initiatieven. Dankzij dit continue proces, kunnen wij kwaliteit garanderen en de ingewikkeldste projecten uitvoeren. Kortom: samen werken wij aan een innovatieve en vooruitstrevende lasafdeling om zodoende het hoogste resultaat aan onze klanten te kunnen leveren.

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.