24/7 service

Magazijnwerk Mees van den Brink, Hftruck Mees van den Brink

SERVICE

We leveren snel met desgewenst technisch advies en zijn 24/7 bereikbaar

Mees van den Brink is een partner die u kunt vertrouwen. We beheersen de technische vak- en materiaalkennis. Onze technische specialisten bieden optimale productoplossingen en klantspecifiek maatwerk voor een scherpe prijs. In onze goed uitgeruste werkplaats assembleren, testen en certificeren we slangen en koppelingen. We kunnen snel leveren, denken met u mee en bieden zekerheid.

Meer dan 50.000 slangen en koppelingen

In ons grote magazijn liggen ruim 50.000 verschillende producten, een weloverwogen keuze omdat we u snel willen helpen. Machines die stilstaan kosten geld. Met snelle levering en optimale service beperken we die stagnatie tot een minimum.

Chemicaliënslang, Saturn Upe

24/7 service

Heeft u een acute storing en moeten slangen en koppelingen direct vervangen worden? U kunt ons ook buiten kantooruren* bereiken op nummer: +31 (0)53 5728785. Met onze spoedprocedures organiseren wij een snelle levering of reparatie.

* Hiervoor rekenen wij een aanvangstarief
€ 85,00 (excl. Btw)
.

Mees’ spoedprocedure

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.