Mees van den Brink

Transport

Laad- en losslangen, remslangen of tankwagenkoppeling nodig?

Bestel uw laad- en losslangen  bij Mees van den Brink
Uw voertuigen moeten onder alle omstandigheden blijven rijden. Logisch; want stilstand kost geld. Periodiek, preventief onderhoud voorkomt het risico van stilstand zoveel mogelijk. Ook uw laad- en losslangen, remslangen of tankwagenkoppelingen zijn essentiële onderdelen. Ze moeten in goede conditie verkeren.

Daarom Mees van den Brink
Bij Mees van den Brink koopt u de slangen, koppelingen en appendages die voldoen aan de hoogste eisen (EN12115 | DIN 74323/4 | EN 14420). Weet u niet precies welke slang of koppeling u nodig heeft? De specialisten van de verkoop binnendienst nemen de tijd om u technisch te adviseren. Bovendien kunt u rekenen op snelle levering van elke slang, in de lengte die u nodig heeft en met passende koppelingen. Vandaag besteld is meestal de volgende dag in huis. In ons zeer grote magazijn hebben wij 50.000 verschillende producten op voorraad!

Maatwerk
Heeft u een afwijkend product nodig? In eigen werkplaats passen wij slangen en koppelingen aan en testen ze. Ook zorgen wij direct voor de officiële certificering. Neem contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: 053 57 28 785