Mees van den Brink

(Petro)chemie

Dry-break en break-away koppelingen en slangen van uitstekende kwaliteit

Bestel uw laad- en losslangen  bij Mees van den Brink
Binnen de petrochemie en industrie zijn de milieueisen uiterst streng; alle processen moeten veilig en zeker verlopen. Slangen en koppelingen moeten 100% lekvrij zijn. U wilt geen spil.  Omdat u met gevaarlijke stoffen werkt, neemt u geen enkel risico. Krijgt u toch te maken met een storing of is er een mankement? Dan wilt u heel snel geholpen worden. Want tijd is geld.

Daarom Mees van den Brink
Bij Mees van den Brink koopt u olie- en chemieslangen, en dry-break en break-away koppeling van A-kwaliteit. Ze voldoen aan de hoogste eisen zoals de EN 12115, EN 14420 en STANAG. Heeft u behoefte aan goed technisch advies? Vraag het onze technisch specialisten. Zij kennen uw praktijksituatie en adviseren u graag zodat u de optimale oplossing krijgt. In ons zeer grote magazijn hebben wij 50.000 verschillende producten op voorraad. Wij leveren in 99% van de gevallen binnen 24 uur. Ook tijdsleveringen zijn mogelijk.

Maatwerk
Heeft u een situatie waarbij geen standaard product ingezet kan worden? In eigen werkplaats passen wij slangen en koppelingen aan. Ook zorgen wij direct voor de officiële certificering.  Neem contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: 053 57 28 785