Mees van den Brink

Levensmiddelen

Levensmiddelenslangen met gladde, sanitaire persing die geschikt zijn voor de voedingsindustrie.

Bestel uw slangen voor de levensmiddelenindustrie bij Mees van den Brink
Door steeds meer wettelijke eisen, groeiende aansprakelijkheid en globalisering moet u volledig veilig en hygiënisch produceren. Kwalitatief hoogwaardige slangen met spiegelgladde binnenkant vereenvoudigen het reinigingsproces. Dat scheelt tijd, geld en energie. Naast deze slangen met sanitaire/gladde persing verkopen wij ook uitermate slijtvaste reinigingsslangen.

Daarom Mees van den Brink
Mees van den Brink heeft een groot productassortiment speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie. Alle slangen en koppelingen worden geleverd met de noodzakelijke food certificaten. Weet u niet welke slang het meest geschikt is voor de toepassing? De technisch specialisten van de verkoopdienst denken in oplossingen en adviseren u graag. U kunt rekenen op een snelle levering. Wij hebben 50.000 verschillende producten op voorraad. Meestal leveren wij binnen 24 uur.

Maatwerk
Heeft u een afwijkend product nodig? De vakmensen van Mees van den Brink passen de slangen en koppelingen snel aan. Ook zorgen wij direct voor de officiële certificering.  Neem gerust contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: 053 57 28 785