Levensmiddelen

Afbeelding

Dé leverancier van levensmiddelen slangen en koppelingen

Gecertificeerde slangen, koppelingen en maatwerkproducten vindt u bij Mees van den Brink. Wij leveren slangen voor de voedselindustrie en de farmaceutische industrie. Onze slangen zijn getest en gecertificeerd volgens de nieuwste richtlijnen. Zowel persslangen als pers- en zuigslangen voor doorvoer van zowel vloeibare als vaste media vindt u in ons assortiment. Daarnaast leveren wij ook uitwendig gegolfde slangen voor meer flexibiliteit

Bekijk ons assortiment levensmiddelen slangen
Afbeelding

Gecertificeerde slangen voor de voedingsmiddelenindustrie

Slangen die worden gebruikt voor het transporteren van voedingsmiddelen moeten voldoen aan strenge eisen. Deze eisen zijn vastgelegd in EC1935/2004. Ook slangassemblages moeten voldoen aan deze voorgeschreven regels.

Alle voedingsmiddelenslangen bij Mees van den Brink voldoen aan deze eisen, zijn getest en vervolgens gecertificeerd. Door middel van zogenoemde migratietesten tonen wij aan dat een slang aan de gestelde eisen voldoet. Daarnaast ontvangt u te allen tijde een certificaat met de resultaten van de migratietest.

Bestel een van onze levensmiddelen slangen

Een gespecialiseerd assortiment foodslangen en –koppelingen

Onze specialisten adviseren u graag bij een correcte keuze voor uw unieke proces en/of vraagstuk. De materialen NR, PTFE, PU, NBR, IIR butyl of EPDM worden meestal gekozen voor foodslangen. Echter zijn deze materialen niet voor elk type medium geschikt. Ons ervaren salesteam adviseert u graag de meest optimale slang of koppeling. Wij hebben een grote voorraad en kunnen daarnaast razendsnel maatwerk producten leveren.

Wij u kunnen voorzien van unieke maatwerk producten dankzij onze in-house specialisten, engineeringsafdeling, lasafdeling en montagehallen. Ook  testen op locatie behoort tot de mogelijkheden. Standaard foodslangen en –koppelingen leveren wij binnen 1 dag. Kortom, heeft u een (dringend) vraagstuk neem dan contact op met onze adviseurs op +31 (0)53 572 87 85

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.