Mees van den Brink

Landbouw

Gierslangen, slangen voor bulktransport en nog veel meer.

Bestel uw gierslang en bulkslang bij Mees van den Brink
Een lekkende, kapotte of versleten slang op het moment dat u wilt gieren, het land wilt beregenen of veevoeder wilt transporteren? Ook in de agrarische sector betekent stagnatie van werkzaamheden verlies van geld. Met periodieke, preventieve controle kunt u het risico van stilstand zoveel mogelijk voorkomen. Treedt er onverhoopt een mankement op? Dan wilt u snel geholpen worden.

Daarom Mees van den Brink
Heeft u supersnel slangen en koppelingen nodig? Bij Mees van den Brink koopt u gierslangen, bulktransportslagen, melkslangen, waterslangen en nog veel meer. Ze voldoen aan de hoogste eisen. Heeft u behoefte aan goed technisch advies? Vraag het gerust aan onze technisch specialisten van de verkoop binnendienst. Zij kennen uw praktijksituatie en adviseren u zodanig dat u de beste oplossing krijgt. Wij hebben ongeveer 50.000 producten op voorraad. In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur. Ook tijdsleveringen zijn mogelijk.

Maatwerk
Heeft u een situatie waarbij geen standaard product ingezet kan worden? In eigen werkplaats passen wij slangen en koppelingen aan. Ook zorgen wij direct voor de officiële certificering.  Neem contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: 053 57 28 785