Landbouw

Slangen en koppelingen tankmachines landbouw

Ultra slijtvaste en flexibele slangen voor de landbouw

Bij Mees van den Brink bieden wij slangen en koppelingen aan waar u als agrariër op kunt vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat onze producten een uitgebreide functionaliteit bieden en een hoge slijtvastheid hebben. Naast onze private label slangen en koppelingen, bieden wij ook een groot assortiment merken aan. Mees van den Brink verkoopt naast losse landbouwslangen en -koppelingen ook sets, zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een gierslangset.

Bekijk ons assortiment landbouwslangen
Slangen en koppelingen Joskin landbouwmachines

Wij streven er naar om binnen 24 uur uw benodigde landbouw producten te leveren

Dankzij onze grote voorraad kunnen wij de meeste (standaard) oplossingen binnen 24 uur bij u leveren. Bij ons kunt u onder andere terecht voor, lichtgewicht rubber gierslangen, zuig- persslangen in verschillende materialen, platoprolbare slangen, Perrot/cardan koppelingen, Storz koppelingen, Belok koppelingen, Geka koppelingen, Bauer koppelingen, Guillemin koppelingen en klauwkoppelingen. Deze producten voldoen allemaal aan de strengste eisen. Testen en certificeren behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment koppelingen

Van platoprolbare slangen voor uw beregeningsinstallatie tot mestslangen.

Onze zuig- persslangen zijn uitermate geschikt voor het aanzuigen of verpompen van bijvoorbeeld gier of modder. De spiraal zorgt ervoor dat de slang niet vacuüm trekt. Deze slangen hebben een kleine buigradius, zijn verkrijgbaar in rubber en kunststof. Bij Mees van den Brink kunt u ook terecht voor compleet geassembleerde gierslangsets.

Naast onze standaard gierslangen zijn ook onze platoprolbare water- en gierslangen een hardloper in het assortiment. Deze platoprolbare waterpersslangen zijn ideaal voor de beregeninginstalaties op uw akkers. De slangen zijn gemakkelijk op een haspel te rollen en eenvoudig in gebruik. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan nu contact op met een van onze specialisten, zij helpen u graag verder.

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.