Mees van den Brink

Industriële reiniging

Ultra hogedrukslangen voor industriële reiniging die voldoen aan de hoge eisen van de SIR

Bestel uw slangen voor industriële reiniging bij Mees van den Brink
Mees van den Brink levert al jarenlang aan tal van reinigingsbedrijven in binnen- en buitenland. Wij zijn actief lid van SIR en maken deel uit van de werkgroep Druk Vacuüm Reinigen. Vanzelfsprekend staat bij industriële reiniging veiligheid boven alles. Met twee officiële keurmeesters in dienst, zijn wij in staat om alle slangassemblages verantwoord en veilig voor u te testen. Wij leveren de gehele range van vacuüm slangen tot ultra hogedruk slangen, van light slagen tot heavy duty slangen.

Daarom Mees van den Brink
Mees van den Brink biedt een groot assortiment slangen en koppelingen die geschikt zijn voor chemisch reinigen, hogedrukreiniging en specialistisch schoonmaakwerk. De slangen testen wij in onze eigen werkplaats. De koppelingen moeten tot wel 5.000 bar aankunnen. Weet u niet welke slang het meest geschikt is voor de toepassing? Vraag het onze technisch specialisten van de verkoop binnendienst. Zij adviseren u graag en verkopen alleen producten die  volledig zijn afgestemd op de toepassing. U kunt rekenen op een snelle levering. In ons zeer grote magazijn hebben wij 50.000 verschillende producten op voorraad. Meestal leveren wij binnen 24 uur. Ook tijdsleveringen zijn mogelijk.

Certificering
Wij zorgen voor de officiële certificering.  Neem contact op met één van onze mensen voor meer informatie en deskundig advies: 053 57 28 785