Hydrauliek

Afbeelding

Slangen, koppelingen en appendages voor de hydrauliek

De juiste slang, koppeling of pomp bepaalt de efficiëntie van uw machines. Met de hydraulische onderdelen van Mees van den Brink bent u te allen tijde verzekerd van het beste resultaat.

Hydraulische slangen zijn een belangrijke schakel binnen hydraulische systemen. Als ze falen, wordt het gehele systeem beïnvloed. Downtime is geen optie. Kortom investering in hoogwaardig slangmateriaal kan de efficiëntie gunstig beïnvloeden. Mees van den Brink vindt  het belangrijk dit te kunnen garanderen en heeft daarom enkel A-merken is het assortiment.

Bekijk ons assortiment hydrauliekslangen
Betonslangen en andere slangen en koppelingen voor op de bouwplaats

De meest efficiënte hydraulische verbindingen

Met een grote keuze aan hydraulische slangen, koppelingen en assemblages voorziet Mees van den Brink de industrie van de hoogste kwaliteit producten. Klant specifieke assemblages die met precisie door onze engineers zijn ontworpen, zorgen er voor dat u altijd voorzien bent van de meest efficiënte oplossing. Deze assemblages ontwerpen wij in alle gewenste diameters en op iedere gewenste lengte tot een compleet eindproduct in onze modern uitgeruste werkplaatsen

Wij beschikken over een specialistische hydrauliek afdeling

Hydraulische producten hebben een aantal belangrijke eigenschappen, te weten:

  • Een hoge krachtdichtheid
  • Hydrauliek zorgt ervoor dat belastingen eenvoudig om te keren zijn
  • Hydrauliek is eenvoudig te beveiligen tegen overbelasting
  • Hydraulische systemen kennen een hoge slijtvastheid
  • Hydraulische systemen zijn eenvoudig te standaardiseren en automatiseren

Stalen en roestvrijstalen, ook wel rvs slangkoppelingen zijn onlosmakelijke componenten van een hogedrukslang. Beide componenten worden bij Mees van den Brink zowel gezamenlijk als los ontwikkeld en voortdurend getest. De perskoppelingen zijn verkrijgbaar in zowel een standaard uitvoering als in de interlock uitvoeringen.

Een internationale dekking zorgt voor een snelle levering en hoge klantgerichtheid. Daarnaast kunnen wij in onze moderne testunits slangen testen tot 4200 bar en zijn de bijbehorende certificaten in uw eigen dashboard snel en eenvoudig zichtbaar.

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.