Mees van den Brink

Hydrauliek

Hydrauliekslangen kopen voor een goede prijs en snel geleverd?

Bestel uw hydrauliekslangen bij Mees van den Brink
Een defecte of verkeerd aangesloten hydrauliekslang kan grote gevolgen hebben voor het machinepark, de installatie of het milieu. De steeds kleinere industriële componenten vereisen slangen die hogere drukken aankunnen. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste hydraulische slang koopt van A-kwaliteit? Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering? Dan kan Mees van den Brink u helpen.

Daarom Mees van den Brink
Bij Mees van den Brink koopt u uitsluitend slangen en koppelingen die voldoen aan de hoogste eisen. Al onze hydrauliekslangen zijn geproduceerd volgens normen zoals EN 853, 854, 856, 857. Wij zorgen voor een snelle levering. Weet u niet precies welke hydrauliekslang of koppeling u nodig heeft? De specialisten van onze verkoop binnendienst nemen de tijd om u technisch te adviseren. Vandaag besteld is meestal de volgende dag in huis. Ook tijdsleveringen zijn mogelijk! In ons zeer grote magazijn hebben wij 50.000 producten op voorraad.

Neem contact op
Heeft u een situatie waarbij geen standaard product ingezet kan worden? In eigen werkplaats passen wij slangen en koppelingen aan. Ook zorgen wij direct voor de officiële certificering.  Neem contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: 053 57 28 785