Brandweer

Brandweer slangen

Bestel uw plat oprolbare brandweerslangen bij Mees van den Brink

Bij brand telt elke minuut. Het blusproces moet soepel en snel verlopen. Daarom moet de brandweer kunnen vertrouwen op goed blusmateriaal. Brandweerslangen en koppelingen moeten technisch perfect zijn, haperingen en mankementen mogen absoluut niet voorkomen. Er staan immers vaak levens op het spel, en het risico dat het materiaal niet goed is wil je natuurlijk niet nemen. Mees van den Brink heeft hier vanzelfsprekend alle begrip voor, en heeft mede om deze reden brandweerslangen en koppelingen van dé beste kwaliteit. Mees van den Brink is 24/7 bereikbaar en maakt gebruik van spoedservice, mocht er dus een noodlevering van Brandweerslangen plaats moeten vinden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk ons assortiment brandweerslangen
Brandweer slangen en koppelingen

Groot assortiment met o.a. brandweerslangen op rol

Bij MEES koopt u betrouwbare brandweerslangen voor een parate brandweer. 99% van de slangen zijn plat oprolbaar, voor een zeer efficiënt gebruik. Uiteraard voldoen onze slangen ook aan de wettelijke normen voor brandweermaterieel. De brandweerslangen kunnen ook worden voorzien van storzkoppelingen. Ook heeft MEES verschillende soorten maten in het assortiment: van 3 duims, tot 5 duims. Tevens zijn deze brandweerslangen multifunctioneel; zo zouden de slangen ook kunnen worden gebruikt voor de waterafvoer op bouwplaatsen en de beregening van gewassen.In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur. Ook tijdsleveringen zijn mogelijk.

En als u niet precies weet welke slangen of koppelingen u nodig heeft, is dit natuurlijk geen probleem! Mees van den Brink heeft een team met technisch specialisten van de verkoop binnendienst voor u klaarstaan!

In de meeste gevallen leveren wij de producten binnen 24 uur. Ook tijdsleveringen zijn mogelijk.

Bekijk ons assortiment koppelingen

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.