Mees van den Brink

Brandweer

Plat oprolbare brandweerslangen die aan alle wettelijke normen voldoen.

Bestel uw plat oprolbare brandweerslangen bij Mees van den Brink
Bij brand telt elke minuut. Daarom moet de brandweerman kunnen vertrouwen op goed blusmateriaal. Brandweerslangen en koppelingen moeten technisch perfect zijn. Haperingen of mankementen mogen niet voorkomen. Uw periodieke, preventieve controle zorgt ervoor dat de brandweerslangen en koppelingen in uitstekende conditie verkeren.

Daarom Mees van den Brink
Bij Mees van den Brink koopt u betrouwbare brandweerslangen voor een parate brandweer. 99% van de slangen zijn plat oprolbaar. Ze voldoen aan de wettelijke normen voor brandweermaterieel. De brandweerslangen kunnen worden voorzien van storzkoppelingen. Weet u niet precies welke slang of koppeling u nodig heeft? Vraag het gerust aan onze technisch specialisten van de verkoop binnendienst. Wij hebben 50.000 producten op voorraad. In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur. Ook tijdsleveringen zijn mogelijk.

Maatwerk
Heeft u een situatie waarbij geen standaard product ingezet kan worden? In eigen werkplaats passen wij slangen en koppelingen aan. Ook zorgen wij direct voor de officiële certificering.  Neem contact op met één van onze mensen voor deskundig advies: 053 57 28 785