Mees van den Brink

Service

We leveren snel met desgewenst technisch advies en zijn 24/7 bereikbaar.

Mees van den Brink is een partner die u kunt vertrouwen. Die altijd z’n best doet en er altijd voor u is. Die de technische vak- en materiaalkennis heeft en u vriendelijk en met plezier helpt. Daarnaast bieden onze technisch specialisten optimale productoplossingen en klantspecifiek maatwerk voor de best mogelijke prijs. In onze goed uitgeruste werkplaats assembleren, testen en certificeren we slangen en koppelingen. We kunnen supersnel leveren, denken met u mee en bieden zekerheid.

Meer dan 50.000 slangen en koppelingen!
In ons grote magazijn liggen ruim 50.000 verschillende producten. Deze grote voorraadpositie is een weloverwogen keuze omdat we u snel willen helpen. Machines die stilstaan kosten geld. Uw geld! Met snelle levering en optimale service beperken we die stagnatie tot een minimum.

Snel leveren
Bestel vóór 15.00 uur. Dan leveren we meestal de volgende dag. Is er echt haast geboden? Dan regelen wij een tijdslevering voor u. U kunt uw wensen doorgeven aan één van de medewerkers van de verkoop binnendienst.

Track & Trace
De status van uw zending online volgen? Dat kan via het track & trace systeem van onze vaste transporteur. Bel ons gerust en wij houden u op de hoogte.

Technisch advies
Voor het geven van technisch advies nemen de mensen van de verkoop binnendienst alle tijd. De meesten werken al jaren bij ons. Zij denken in oplossingen en zorgen ervoor dat u de beste producten koopt tegen een scherpe prijs.

24/7 service
Heeft u een acute storing en moeten slangen en koppelingen direct vervangen worden? U kunt ons ook na kantooruren bellen op nummer: 053 – 57 28 785. Met onze spoedprocedures organiseren wij een snelle levering.