Mees van den Brink

Assemblagehal & testhal

Onze grote assemblagehal en testhal zijn uitstekend toegerust. Onze mensen gaan pas naar huis als de laatste order de deur uit is!

Assembleren van slangen en koppelingen
Wilt u de slangen, koppelingen, klemschalen en slangklemmen laten assembleren? Dat verzorgen wij graag voor u. Elke lengte is mogelijk.

Testen van slangen en koppelingen
Wij testen uw slangen en koppelingen als dat nodig is. Hiervoor hebben we o.a. een hogedruk keurstation tot 4.000 bar; speciaal voor hydraulische en ultra hogedrukslangen. En in onze eigen waterdruktestinstallatie kunnen we industriële lagedrukslangen testen. Het teststation kan slangen van elke lengte testen en levert 140 bar aan druk.  Eén van onze mensen is geregistreerd hogedruk keurmeester. En wij hebben twee geregistreerde lagedruk vacuüm keurmeesters in dienst.

Testcertificaten ook online
Na testen volgens protocol en goedkeuring van de slangen, voegen wij het testcertificaat bij de zending. De goedgekeurde slangen en koppelingen worden voorzien van een uniek nummer en zijn daardoor altijd traceerbaar. Met uw persoonlijke inlogcode kunt u op elk gewenst moment alle slangen die bij u in omloop zijn online bekijken. Zo kunt u testdata nagaan, vervaldata checken en de certificaten downloaden en printen.

Maatwerk
Ook maatwerk is bij ons in goede handen. Wat u ons op tekening aanlevert, wordt exact door ons geproduceerd. De slangen worden voorzien van een label, productiedatum en lotnummer ter identificatie.

Testen op locatie
Moeten uw slangen periodiek getest en gecertificeerd worden en kunt u ze niet missen? Op verzoek testen wij bij u op locatie. Zo wordt de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd.