Documenten

De kwaliteit van onze service valt en staat met de kwaliteit van onze mensen. Zij zijn dé drijfkracht en motor. Zoals oprichter Mees van den Brink het zo treffend zegt: “Als bedrijf ben je zo goed als de mensen die je hebt.”  Naast de kwaliteit van de mensen investeren we in keurstations en testapparatuur. Die zijn modern, innovatief en in perfecte conditie.

ISO 9001:2015
Voor het sturen van processen hanteren wij een kwaliteitsmanagementsysteem. We werken conform ISO 9001:2015. Hiermee wordt betrouwbare en kwalitatief goede dienstverlening gewaarborgd. De procedures zijn uitstekend in kaart gebracht. Onze producten en diensten voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.

Erkenning deskundig onderhoud van laad- en losslangen
De inspectie Leefomgeving en Transport heeft Mees van den Brink de erkenning van deskundige verleend. Wij zorgen voor gekwalificeerd onderhoud en keuren de laad- en losslangen op schepen voor Rijn- en Binnenvaart.

SIR
Mees van den Brink werkt volgens de richtlijnen van de SIR (Stichting Industriële Reiniging). Deze stichting stelt zich tot doel het veilig werken in de industriële reiniging te bevorderen en te reguleren. Eén van onze mensen is geregistreerd hogedruk keurmeester. En wij hebben twee geregistreerde drukvacuüm keurmeesters in dienst.

VCA
VCA is een norm waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) beheersysteem. Onze technische medewerkers in de werkplaats worden regelmatig bijgeschoold zodat zij hun VCA vaardigheden up-to-date houden.

Milieumaatregelen
Mees van den Brink heeft al de nodige milieumaatregelen doorgevoerd:

  • Recyclen plastic verpakkingsmateriaal
  • Hergebruik testwater

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.