Waterslangen

Resistentielijst
  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Filteren
  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Heb je een vraag?
Filteren

Sorteren

Aantal inlagen

Min
Max

Aantal spiralen

Barstdruk

Min
Max
bar

Branche

Meer

Eenheid

Electr. geleidende binnenwand

Electr. geleidende buitenwand

Gewicht

Min
Max
gr/mtr

Inw. diameter

Min
Max
mm

Kleur binnenwand

Meer

Kleur buitenwand

Meer

Materiaal binnenwand

Resistentielijst
Meer

Materiaal buitenwand

Resistentielijst
Meer

Materiaal spiralen

Resistentielijst

Norm

Meer

Static wire(s)

Min
Max

Werkdruk

Min
Max
bar

Outlet?

Filters toepassen

Welkom bij Mees van den Brink – Uw specialist in waterslangen 

Bent u op zoek naar hoogwaardige kunststof en rubber waterslangen? Zoek niet verder! Bij Mees van den Brink bieden wij een breed scala aan waterslangen in pers- of zuiguitvoering, evenals combinaties daarvan. Of u nu een robuuste dikwandige slang nodig heeft of een flexibele platoprolbare variant, wij hebben de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften. Met verschillende drukklasses zijn onze waterslangen geschikt voor diverse toepassingen, zoals de agrarische en levensmiddelenindustrie, de bouw, de brandweer, de industriële reiniging en zelfs de evenementensector. Onze veelzijdige producten zijn ontworpen om te presteren onder extreme omstandigheden, of het nu gaat om hoge of lage temperaturen. 

In de agrarische sector is een betrouwbare watervoorziening essentieel. Onze waterslangen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van deze sector. Ze kunnen worden gebruikt voor het bevloeien van gewassen, het transporteren van water naar vee of het reinigen van landbouwapparatuur. Onze slangen zijn bestand tegen slijtage en scheuren, waardoor ze lang meegaan en een optimale waterstroom garanderen. 

In de drinkwatersector is hygiëne van het grootste belang, en daarom spelen waterslangen een cruciale rol. Onze waterslangen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid, waardoor ze geschikt zijn voor het veilig transporteren van drinkwater. 

Voor de bouwsector bieden wij waterslangen die bestand zijn tegen ruwe omgevingen en intensief gebruik. Of het nu gaat om het besproeien van bouwterreinen, het reinigen van betonbekistingen of het vullen van watertanks, onze slangen leveren consistente prestaties en kunnen hoge waterdrukken weerstaan. Ze zijn duurzaam en flexibel, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn op de bouwplaats. 

In noodsituaties vertrouwt de brandweer op betrouwbare apparatuur. Onze waterslangen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van brandbestrijding. Ze kunnen extreme temperaturen en drukken aan, en zijn bestand tegen abrasieve omstandigheden. Onze slangen zorgen voor een betrouwbare watervoorziening, wat essentieel is voor een effectieve brandbestrijding. 

Voor industriële reiniging bieden wij waterslangen aan die bestand zijn tegen chemische stoffen, oliën en vetten. Ze kunnen gebruikt worden in fabrieken, productie-installaties en andere industriële omgevingen waar reiniging en onderhoud van essentieel belang zijn. Onze slangen zijn bestand tegen corrosie en zijn gemakkelijk te reinigen, waardoor ze een hygiënische en efficiënte oplossing zijn voor uw reinigingsbehoeften. 

Ook in de evenementensector zijn onze waterslangen onmisbaar. Of het nu gaat om het besproeien van festivalterreinen, het vullen van zwembaden of het creëren van waterattracties, onze slangen zorgen voor een betrouwbare watervoorziening. Ze zijn gemakkelijk te installeren en kunnen snel worden opgerold na gebruik. Onze platoprolbare uitvoeringen besparen kostbare ruimte tijdens opslag en transport. 

Naast professioneel gebruik zijn onze waterslangen ook geschikt voor thuisgebruik als tuinslang. Of u nu uw tuin wilt besproeien, de auto wilt wassen of de kinderen verkoeling wilt bieden tijdens warme zomerdagen, onze tuinslangen zijn de perfecte keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kunnen worden uitgerust met sproeikoppen voor verschillende toepassingen. Bovendien bieden wij ook hittebestendige tuinslangen die bestand zijn tegen hoge temperaturen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over schade door de hitte. 

Bij Mees van den Brink staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Onze waterslangen worden vervaardigd volgens strenge normen en zijn getest op duurzaamheid en prestaties. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste waterslang voor uw specifieke toepassing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Mees van den Brink uw waterslangbehoeften kan vervullen. 

Informatie over onze waterslangkoppelingen

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.