Reinigingsslangen

Resistentielijst
  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Filteren
  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Heb je een vraag?
Filteren

Sorteren

Barstdruk

Min
Max
bar

Electr. geleidende binnenwand

Electr. geleidende buitenwand

Inw. diameter

Min
Max
mm

Materiaal binnenwand

Resistentielijst
Meer

Materiaal buitenwand

Resistentielijst
Meer

Static wire(s)

Min
Max

Werkdruk

Min
Max
bar

Outlet?

Filters toepassen

Op zoek naar gecertificeerde reinigingsslangen ?

Welkom bij Mees van den Brink, dé specialist op het gebied van reinigingsslangen.  

Als u op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare slangen voor grondige reinigingstoepassingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment reinigingsslangen biedt een breed scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een reinigingsslang nodig heeft voor industriële reiniging, sanitair onderhoud, voedselverwerkingsfaciliteiten of andere reinigingstoepassingen, wij hebben de juiste oplossing voor u. 

Onze reinigingsslangen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van grondige reiniging. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals hoogwaardig kunststof en rubber, die bestand zijn tegen chemische stoffen, hoge druk en abrasieve omstandigheden. Hierdoor kunnen onze slangen de zwaarste reinigingstaken aan en bieden ze langdurige prestaties in veeleisende omgevingen. 

In ons assortiment reinigingsslangen vindt u verschillende types en specificaties die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Wij bieden slangen in verschillende lengtes, diameters en drukklassen, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw reinigingsbehoeften. Of u nu een flexibele slang nodig heeft voor moeilijk bereikbare plaatsen of een robuuste slang voor intensieve reiniging, wij hebben de juiste oplossing voor u.  

Onze reinigingsslangen zijn geschikt voor een breed scala aan sectoren en toepassingen. In de industriële sector worden onze slangen vaak gebruikt voor het reinigen van machines, tanks, leidingen en andere apparatuur. Ze kunnen ook worden ingezet voor het verwijderen van verontreinigingen, zoals vet, olie, chemicaliën en vuil. Onze slangen zijn bestand tegen de agressieve chemicaliën die vaak worden gebruikt in industriële reinigingsprocessen en zorgen voor een grondige en efficiënte reiniging. 

Daarnaast zijn onze reinigingsslangen zeer geschikt voor sanitair onderhoud. Of het nu gaat om het reinigen van toiletten, badkamers, keukens of andere sanitaire faciliteiten, onze slangen leveren optimale prestaties en zorgen voor een hygiënische omgeving. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met reinigingsapparatuur, zoals hogedrukreinigers, om hardnekkig vuil en aanslag effectief te verwijderen. 

Voor de voedselverwerkingsindustrie bieden wij speciale reinigingsslangen die voldoen aan de strengste hygiënenormen. Deze slangen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van deze sector, waarin hygiëne van het grootste belang is. Onze voedselveilige slangen zijn bestand tegen zowel hoge temperaturen als chemische reinigingsmiddelen, en ze laten geen smaak, geur of kleur achter in het voedsel. Ze zijn eenvoudig te reinigen en te desinfecteren, waardoor ze een veilige en betrouwbare keuze zijn voor de voedselverwerkingsindustrie. 

Bij Mees van den Brink streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze reinigingsslangen worden vervaardigd volgens strikte kwaliteitsnormen en worden grondig getest op duurzaamheid en prestaties. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste reinigingsslang voor uw specifieke toepassing. We begrijpen dat elk reinigingsproces uniek is en streven ernaar om de best mogelijke oplossingen te bieden. 

Kies voor Mees van den Brink als uw partner voor reinigingsslangen en profiteer van hoogwaardige producten, uitgebreide expertise en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website om ons assortiment reinigingsslangen te ontdekken. Samen vinden we de perfecte reinigingsoplossing voor uw specifieke behoeften. 

 

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.