Luchtslangen

Resistentielijst
  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Filteren
  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Heb je een vraag?
Filteren

Sorteren

Aantal inlagen

Min
Max

Aantal spiralen

Min
Max

Barstdruk

Min
Max
bar

Branche

Meer

Eenheid

Electr. geleidende binnenwand

Electr. geleidende buitenwand

Gewicht

Min
Max
gr/mtr

Inw. diameter

Min
Max
mm

Kleur binnenwand

Kleur buitenwand

Meer

Materiaal binnenwand

Resistentielijst
Meer

Materiaal buitenwand

Resistentielijst
Meer

Materiaal spiralen

Resistentielijst

Norm

Meer

Werkdruk

Min
Max
bar

Outlet?

Filters toepassen

Luchtslangen in diverse uitvoeringen verkrijgbaar

Welkom bij Mees van den Brink, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige luchtslangen. Als specialist op het gebied van slangen bieden wij een breed assortiment luchtslangen van de hoogste kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een luchtslang voor industriële toepassingen, persluchtgereedschap of pneumatische systemen, wij hebben de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. 

Onze luchtslangen zijn vervaardigd uit duurzame materialen zoals kunststof en rubber, waardoor ze bestand zijn tegen de rigoureuze omstandigheden waaraan ze worden blootgesteld. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties. Bij Mees van den Brink streven we ernaar om alleen producten van topkwaliteit aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. 

Onze luchtslangen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om aan diverse toepassingen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een slang met een hoge drukbestendigheid, een flexibele slang die gemakkelijk te hanteren is of een slang die bestand is tegen extreme temperaturen, bij Mees van den Brink hebben we de geschikte luchtslang voor uw specifieke vereisten. 

In de industrie is perslucht een essentieel onderdeel van veel processen. Onze luchtslangen zijn speciaal ontworpen voor industriële toepassingen en bieden betrouwbare prestaties en een optimale luchtstroom. Ze zijn bestand tegen hoge drukken en kunnen worden gebruikt voor taken zoals pneumatische gereedschappen, luchtcompressoren, verfspuiten en nog veel meer. Onze luchtslangen zorgen ervoor dat uw bedrijf efficiënt en productief blijft. 

Voor persluchtgereedschap is een duurzame en betrouwbare luchtslang van cruciaal belang. Onze luchtslangen bieden uitstekende flexibiliteit en kunnen extreme omstandigheden weerstaan. Ze zijn ontworpen om schokken en trillingen te absorberen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik met persluchthamers, schuurmachines, boormachines en andere gereedschappen. Onze luchtslangen zorgen voor een consistente luchttoevoer, zodat uw gereedschap optimaal kan presteren. 

Pneumatische systemen worden veel gebruikt in diverse industrieën, van de productie tot de automatisering. Onze luchtslangen zijn geschikt voor gebruik in pneumatische systemen en zorgen voor een betrouwbare overdracht van perslucht. Ze zijn bestand tegen hoge drukken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze luchtslangen dragen bij aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw pneumatische systemen. 

Bij Mees van den Brink begrijpen we dat veiligheid een topprioriteit is bij het werken met luchtslangen. Daarom voldoen al onze luchtslangen aan de geldende veiligheidsnormen en worden ze grondig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We streven naar continue verbetering en innovatie om ervoor te zorgen dat onze luchtslangen altijd aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. 

Naast ons uitgebreide assortiment luchtslangen bieden wij ook accessoires en koppelingen die nodig zijn voor een veilige en betrouwbare installatie. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste luchtslang en bijbehorende accessoires die perfect passen bij uw toepassing. 

Bij Mees van den Brink streven we naar klanttevredenheid en bieden we uitstekende service. Onze deskundige medewerkers zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, u te voorzien van technisch advies en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw luchttoepassingen. Wij zijn trots op onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelle levering, zodat u kunt vertrouwen op een soepele en efficiënte bedrijfsvoering. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Mees van den Brink uw partner kan zijn voor hoogwaardige luchtslangen en uitstekende service. 

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.