Chemicaliënslangen

Resistentielijst
  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Filteren
  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Heb je een vraag?
Filteren

Sorteren

Aantal inlagen

Min
Max

Aantal spiralen

Min
Max

Barstdruk

Min
Max
bar

Branche

Eenheid

Electr. geleidende binnenwand

Electr. geleidende buitenwand

Gewicht

Min
Max
gr/mtr

Inw. diameter

Min
Max
mm

Kleur binnenwand

Meer

Kleur buitenwand

Meer

Materiaal binnenwand

Resistentielijst
Meer

Materiaal buitenwand

Resistentielijst
Meer

Materiaal spiralen

Resistentielijst

Norm

Meer

Static wire(s)

Min
Max

Werkdruk

Min
Max
bar

Outlet?

Filters toepassen

Premium kwaliteit chemicaliën slangen uit voorraad geleverd

Welkom bij Mees van den Brink, uw specialist op het gebied van chemicaliënslangen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om veilig en betrouwbaar om te gaan met chemicaliën, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige chemicaliënslangen die voldoen aan de strengste normen en eisen. Of u nu werkt in de chemische industrie, de farmaceutische sector, de voedingsindustrie of een andere branche waar chemicaliën worden gebruikt, onze slangen zorgen voor optimale bescherming en efficiëntie in uw werkprocessen. 

Onze chemicaliënslangen zijn vervaardigd uit speciaal geselecteerde materialen die bestand zijn tegen een breed scala aan chemische stoffen, zuren, logen en oplosmiddelen. Ze zijn ontworpen om de integriteit van de chemicaliën te behouden en te voorkomen dat er lekkages of verontreinigingen optreden. Hierdoor kunt u met vertrouwen werken, wetende dat uw werkomgeving veilig is en uw medewerkers beschermd zijn. 

Bij Mees van den Brink bieden wij chemicaliënslangen in verschillende uitvoeringen en specificaties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze slangen zijn verkrijgbaar in diverse diameters, lengtes en drukklasses, zodat u de juiste slang kunt kiezen die past bij uw toepassing en de eigenschappen van de chemicaliën waarmee u werkt. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Veiligheid is onze hoogste prioriteit, daarom zijn al onze chemicaliënslangen voorzien van geavanceerde veiligheidskenmerken. Denk bijvoorbeeld aan versterkte wanden om de weerstand tegen druk en schokken te vergroten, antistatische eigenschappen om de kans op elektrostatische ontlading te minimaliseren en vlamvertragende materialen om de veiligheid bij hoge temperaturen te waarborgen. Wij streven ernaar om slangen van de hoogste kwaliteit te leveren die bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden. 

Naast de kwaliteit en veiligheid van onze chemicaliënslangen, begrijpen we ook het belang van gebruiksgemak en duurzaamheid. Onze slangen zijn ontworpen om flexibel en handzaam te zijn, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en gebruikt in uw werkprocessen. Ze zijn bestand tegen slijtage, weersinvloeden en UV-straling, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vergen. Dit bespaart u tijd en kosten op de lange termijn. 

Bij Mees van den Brink streven we ernaar om u een totaaloplossing te bieden. Naast onze hoogwaardige chemicaliënslangen kunnen wij u ook voorzien van bijpassende koppelingen, fittingen en accessoires om uw systeem compleet te maken. Onze producten zijn perfect op elkaar afgestemd om een naadloze en veilige verbinding te garanderen, zodat u efficiënt kunt werken zonder zorgen over lekkages of andere problemen. 

Wij begrijpen dat elke toepassing uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor uw chemicaliënslangen. Onze technische experts kunnen samen met u de juiste slangconfiguratie ontwerpen die past bij uw specifieke behoeften en omgevingsfactoren. Of u nu een bepaalde chemische samenstelling wilt weerstaan, een specifieke drukklasse nodig heeft of een aangepaste lengte wilt hebben, wij kunnen aan uw wensen voldoen. 

Bij Mees van den Brink streven we naar langdurige relaties met onze klanten. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende service en ondersteuning. Onze ervaren medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden, technisch advies te geven en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften. U kunt rekenen op onze betrouwbare levering en snelle respons om ervoor te zorgen dat uw projecten soepel verlopen. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Mees van den Brink uw partner kan zijn op het gebied van chemicaliënslangen. Wij leveren hoogwaardige producten, expertise en service om uw werkomgeving veilig en efficiënt te maken. Vertrouw op Mees van den Brink voor al uw chemicaliënslangbehoeften. 

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.