Haspels

  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Filteren
  • Uit voorraad doorgaans geleverd binnen 1 dag.
  • In-house montage-, las- en testafdelingen
  • Naast standaard lengten ook slangen op maat gesneden
Heb je een vraag?
Filteren

Sorteren

Productcategorie

Outlet?

Filters toepassen

Haspels van Mees van den Brink zijn de veelzijdige oplossing voor al uw slang-, en kabeluitdagingen.

Haspels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne werkplek. Het zijn essentiële hulpmiddelen voor het op een veilige en georganiseerde manier gebruiken en opruimen van diverse soorten slang- en kabeloplossingen. Of het nu gaat om een bouwplaats, slagerij, jachthaven, reinigingswagen, autowasstraat of soortgelijke werkplek, haspels bieden uitkomst bij het binnen handbereik hebben van elke door u gewenste slang-, en of (elektra)kabel.

Duurzaamheid en veiligheid
Eén van de belangrijkste voordelen van haspels is dat ze de levensduur van slangen en kabels verlengen. Haspels zijn vaak voorzien van een handvat of een mechanisch systeem om de slang op te rollen en op zijn plaats te houden. Dit maakt het gemakkelijk om de slang of kabel uit te trekken wanneer dat nodig is en deze weer netjes op te rollen wanneer deze niet in gebruik is. Hiermee voorkomt u tevens het in de knoop raken, knikken of andere beschadigingen door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen of zonlicht. Daarnaast bespaart een haspel ook veel ruimte. In plaats van de slang of kabel ergens op de grond te laten liggen, kan deze compact en georganiseerd worden opgeborgen. Dit is vooral handig op plekken waar ruimte beperkt is.

Slanghaspels
Slanghaspels zijn bij Mees van den Brink te verkrijgen voor lage,- middelhoge,- en hoge drukken en voor verschillende media zoals o.a. water, lucht, verschillende soorten oliën en gassen. Slanghaspels hebben een breed scala aan toepassingen. Ze worden vaak gebruikt in tuinen om water aan planten te leveren. Met behulp van een slanghaspel kunnen tuinders gemakkelijk de benodigde lengte slang uittrekken en vervolgens weer oprollen na gebruik. Slanghaspels worden ook gebruikt in autowasstraten, waar hogedrukslangen moeten worden opgerold voor het reinigen van voertuigen. Daarnaast zijn ze nuttig op bouwplaatsen, boerderijen en andere industriële locaties waar slangen regelmatig worden gebruikt.

Kabelhaspels
Naast slanghaspels zijn kabelhaspels een andere veelgebruikte variant. Een kabelhaspel is ontworpen om elektrische kabels op te rollen en te bewaren. Ze worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, in fabrieken en op evenementenlocaties waar tijdelijke stroomvoorziening nodig is. Kabelhaspels hebben een aantal voordelen, waaronder het voorkomen van knikken en breuken in de kabels, evenals het gemakkelijk kunnen verplaatsen van de kabels naar verschillende locaties.

Aardings- en linthaspels
Tenslotte leveren wij bij Mees van den Brink aardings- en linthaspels. Aardingshaspels zijn ideaal voor het ontaarden van voertuigen. Linthaspels zijn geschikt voor het tijdelijk afzetten van bepaalde ruimten.

Grote variëteit aan uitvoeringen
Bij Mees van den Brink voeren we een zeer uitgebreid assortiment slang-, en kabelhaspels. Met een grote variëteit aan materialen zoals kunststof, aluminium, staal en rvs 304, rvs 316 of een combinatie hiervan. Daarnaast leveren we haspels met of zonder slang of kabel in een veelvoud aan diameters (van 5mm tot 102mm) en lengten tot meer dan 100 mtr. Denk ook aan wand- of plafondmontage en aan handbediende of aan elektrisch, hydraulisch of pneumatisch aangedreven haspels.

Kortom Mees van den Brink is de specialist in alle soorten Haspels, Slangen, Koppelingen en overige toebehoren.

Levertijd
Niet op voorraad? Levering doorgaans binnen 7 dagen. Wij doen er alles aan om binnen deze termijn te leveren. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn, nemen we contact met u op voor eventuele vervolgstappen.